Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2008, 15:02   #41
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abin Pokaż post
co macie do tej staminy? koles ma czas to wali pg, takie jego prawo, co do filmiku to fajny, farcisz a co do tego eq jak ktos powiedzial wartego 700k, to co to za problem dla 70 lvla? pohuncic hyderki kilka dni 5h dziennie i juz troche kasy jest posadzacie o boty itd bo sami nie umiecie pg robic i tyle..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ja 108 sorcem z hydr przy mega farcie mam 30k profitu, czystego zysku. Koleś ma znacznie mniejszy level, jest knightem wiec znacznie mniej możliwosci huncenia, bo u mnie visy +rozdzka+ds'y, a PG żeby się zjechać do tylu godzin staminy trzeba robic 3 dni non stop, ja po 12 godzinach gapienia się w monitor mam bóle głowy, a ty do w dupie byłeś i gówno widziałeś(; Jestes mega n00bem ZNAWCO. PEwnie sam masz 10 knighta i jarasz się, jak dorwiesz sie do respa slima pod carlin?(;

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.