Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2008, 16:35   #4849
gora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros Pokaż post
@Lucas

ej ej ale weź pokaż fryzurę na FUL ŻEL pls......... tak bardzo się prosisz Lucas o wpierdol spokojnie w wakacje jadę do Tarnowa ^^ będę w Łodzi i dostaniesz ja ci to gwarantuje tylko się nie broń kumplami jak będzie 1 vs 1 powykręcam ci te łapy i nogi z dupy powyrywam zobaczysz jeszcze będziesz płakał....

a tu mały film o Lucasie cóż on robi w tej klasie?dostałem to od twojego kolegi z rl http://www.youtube.com/watch?v=K3rC5R8MZ8w

@gora

ty też tak bardzo się prosisz o to żeby dostać wpierdol? mało ci, że jesteś ****em? i pajacem? dostaniesz raz i się nauczysz myślisz, że tu możesz robić co ci się podoba? Mafi sie pokłócił z Lucasem co sie obchodzi ta sprawa?lubisz tak sie w*******ać do czyich spraw? odezwij się jeszcze raz a obiecuje znajdę cię i będzie pogrzeb...

a i jeszcze jedno nie każdy musi tak doskonale znać język angielski jak wy....nie czepiajcie się go o to, że pisze źle...a co do języka polskiego to pierdole ten język pisze jak mi się chce

Tak tak, myślisz, że komuś zaimponujesz?, pfff. Broń sobie Mefiego, wkońcu macie takie same charakterystyczne cechy. Ty mi chcesz "wpierdolić"? Dobra czekam. Przemyśl to sobie, bo nawet mi do chu*a nie sięgasz, nie wiem, może będziesz na drabinie stać. Nie działam w obronie Lucasa. Dla mnie niszczenie Mefiego to powinność. On odebrał grę paru moim kumplom czy kumpelom i temu go tępie. Już ty chcesz każdego najebąc i wogule. Weź idź się wyżyć na kimś w okolicy, bo do nas i tak nie trafisz. Bilet na pociąg kosztuje, jak chcesz mieć zniżkę to trzeba mięc legitymację, a aby mieć ten dokument trzeba uczęszczać do szkoły, co w twoim wypadku jest niemal niemożliwe.

Jeśli już naprawdę chcesz być taki męski to chociaż przejaw to w jakiejś kulturze, a nie beznadziejmyn ruganiu i grożeniu, że do mnie przyjedziesz ;pp

Kolega z rl cie wysprzęglił, jesteś skończony. Dalej się pchasz, a każdy wie jaki jesteś, że masz jedynego kolege, bo nikt inny z tobą nie gada, tylko tu strugasz bohatera.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja?

21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup?
21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd

18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize?

16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim
16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD

12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake
gora jest offline   Odpowiedz z Cytatem