Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2008, 17:35   #4850
Jarex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice

Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros Pokaż post
@Lucas

ej ej ale weź pokaż fryzurę na FUL ŻEL pls......... tak bardzo się prosisz Lucas o wpierdol spokojnie w wakacje jadę do Tarnowa ^^ będę w Łodzi i dostaniesz ja ci to gwarantuje tylko się nie broń kumplami jak będzie 1 vs 1 powykręcam ci te łapy i nogi z dupy powyrywam zobaczysz jeszcze będziesz płakał....

a tu mały film o Lucasie cóż on robi w tej klasie?dostałem to od twojego kolegi z rl http://www.youtube.com/watch?v=K3rC5R8MZ8w

@gora

ty też tak bardzo się prosisz o to żeby dostać wpierdol? mało ci, że jesteś ****em? i pajacem? dostaniesz raz i się nauczysz myślisz, że tu możesz robić co ci się podoba? Mafi sie pokłócił z Lucasem co sie obchodzi ta sprawa?lubisz tak sie w*******ać do czyich spraw? odezwij się jeszcze raz a obiecuje znajdę cię i będzie pogrzeb...

a i jeszcze jedno nie każdy musi tak doskonale znać język angielski jak wy....nie czepiajcie się go o to, że pisze źle...a co do języka polskiego to pierdole ten język pisze jak mi się chce
Kolejne z dzieci neo.

@Gora

Odpusc. Szkoda marnowac czas na takiego balwana. Kazdemu chce dojebac. Ja tez mam przejebane, tak jak pol tego forum.

@Topic

Jakis stary loot z drag&dl
Jarex jest offline   Odpowiedz z Cytatem