Cytuj:
Oryginalnie napisane przez InvisibleWound
yson jak 90% innych jego postow to wywody o sylwestrze, a niby cie gowno obchodzilo co on robi  . juz widze twoj pokoj, pewnie caly poobklejany wydrukowanymi screenshotami, logami z gg, prywatne sledztwo o nowych charach sylwka itp. zal w twoja strone synu
poprostu zazdrosc
napisz tu teraz jak to ciebie gowno obchodzi kto co kupuje i ze kase wydajesz na super imprezy i potem wchodzisz na to forum i piszesz po pijaku / udajesz pijaka zeby pokazac ze nie jestes no-liferem ale super spoko ziomkiem
to co zrobi suv z charem to jego decyzja, ale widac ze acromantisa/ysona zzera zazdrosc, oj zżera
zedytowane:
@Yson haha i kto to mowi, forum-płaczka na obsidii nr. 1 
|
gowno mnie obchodzi kto co kupuje a kase to wydaje na super imprezy ;D
tamten post nie byl pisany po pijaku, byl przesmiewczym postem na to co chlopcy pisali w nocy

jezeli tego nie rozumiesz to sorry.
poza tym o Sylwku nie pisalem juz dlugo, rozmowa z gg nie jest moja, z Sylwkiem sie dogadalem (mielismy swoje bardziej osobiste powody niz jego kupowanie postaci)
a do tego pokaz mi posty w ktorych placze na forum obsidijskim ;d
chyba, ze dla Ciebie prosba o oddanie utraconych rzeczy (notabene odzyskanych) to placz ;d
szkoda mi ludzi takich jak Ty, flamowac byle flamowac, po chuj argumenty, co nie ?: )