Temat: Serwer Unitera Only
Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2008, 22:44   #2762
unitera.vgh.pl
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Po wysłaniu wielu maili z prośbą na reklamę mojej strony o wydarzeniach ze świata Unitera stwierdzam że tibia.pl stała sie strona (zresztą jak większość ) nastawioną wyłącznie na zyski. Nie odstałem odpowiedzi na żaden z wysłanych maili. Jeżeli wysłał bym do nich maila o treści "Witam chciałbym zostać waszym sponsorem" otrzymałbym odpowiedź od ręki. Więc postanawiam zareklamować swoją stronę bez ich pozwolenia skoro oni mają mnie głęboko ja mam ich tam również.

A więc do rzeczy. Ostatnio wpadłem na pomysł zrobienia strony o wydarzeniach na serwerze Unitera ponieważ nie znalazłem nigdzie takiej stronki. Adres strony : unitera.vgh.pl. Do rozwijania się strony potrzebujemy ludzi którzy zajmą się konkretnymi działami na stronie. Po wejściu na stronę uzyskacie więcej informacji. Jeszce jedna sprawa proszę aby nie wypowiadali sie tutaj Ci którzy nie mają pojęcia o robieniu stron internetowych ponieważ według ich oceny na takich stronach zawsze są keylogery. Zgadzam sie wiele stron powstaje po to by hackować ludzi. Lecz ta strona jest domeną i nie mam dostępu do ftp więc nie mam jak na niej umieścić keylogerów i to potwierdzi chyba każdy kto ma o tym jakieś pojęcie. Więc zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony i zarejestrowania się na niej. Proszę również składać swoje "podania" na forum naszej storny.
unitera.vgh.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem