Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2008, 00:14   #21
Arnisan
Użytkownik Forum

Arnisan's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

Stary, jesli Cie boli, ze bedziesz mial srednia nizsza przez jakas religie to powiedz po prostu. Uczysz sie dla siebie, czy dla walonego swiadectwa? Na uczelniach dostaja Twoje swiadectwo i patrza to co ich interesuje a nie jakas religie. W ogole wszystko sprowadzasz do religii. Ustawa o dniu wolnym od pracy w swieta nie byla wymyslem Kosciola (co jest bzdura, prywatne sklepy sa otwarte jakis czas, np. u mnie na przeciwko od 10 do 18). I tak jest zapewne wszedzie. Obejdziesz sie bez sklepu 2 dni. A z nauka zle mnie odebrales. Nie chodzi o systematyczne uczenie. Ja mam 2 tygodnie szkoly i znow ferie. Wiesz co bedzie sie dzialo przez te 2 tygodnie? Trzeba oceny wystawic, a nauczycielom malo w dzienniku. A w swieta mozna sie przygotowac z ustnych, przeczytac lektury albo powtarzac material do matury. Zawsze cos sie znajdzie. Jeszcze raz. Wrzuc na luz :) juz niedlugo wyjedziesz z kraju i bedziesz zadowolony.

Ostatnio edytowany przez Arnisan - 02-01-2008 o 00:15.
Arnisan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.