Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2008, 04:16   #213
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makasto Pokaż post
Było zapowiadane że to Update będzie teraz wielkim + dla druidów a ogólnie postaci magicznych. Owszem zrobili dogodzenia ale z tymi runami to przesada, teraz zrobiłem palla i będę nim grał bo chyba to teraz najciekawsza postać...
Nie polecam. Co zrobisz jesli cipy wprowadza lvl na bolty , strzały , łuk i kusze?

Tak w ogóle teraz jest troszke nie fair. Bron magów (rózdzki i runy ) na lev, bron knightów na lev ,a pallek? Amunicja na lev? i to ta lekko ulepszona ? zal. Bede 15 pallem ,wyrobie sobie skille ,bede nawalał z kuszy zwykłymi bolts i zabije jakiegoś 40 druidka ,bo on mi nic nie zrobi albo w wiekszej mierze nic nie zrobi... Teraz tylko czekać aż udupia pala. W ogóle paladyn w Tibii to ma tak sfałszowany wizerunek ,że żal. I jak sie tu dziwic ludziom ,którzy wolą grac na OTSach?

Palek zamiast byc takim jakby knightem ,którego skille z młota (lub sworda) zależa od mlv którego wbijali by o 25% szybciej niz teraz , w dodatku dopakowywali by swa bron jakimis swietosciami żeby sprawiac aby demony i umarlaki dostawały wieksze hity niz normalnie , to lepiej żeby nawalał z kuszy lub z luku ,bo przecież cieżko zmienic nazwe na hunter czy royal hunter. W dodatku paladyn powinien miec ksiege i zbroje na sobie ,a nie nosic lekko wygladajacy outfit łowcy. Ale jakby miał ksiege i zbroje to outfit jest godny gracza z Pacc ,a dla Facc juz by ciezko mieli outfit zaplanowac. Paladyn z rózańcem biegający po Tibii dziwnie by wygladał.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 02-01-2008 o 04:26.
Rotherdamie jest offline