Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2008, 11:55   #56
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
Hahahaha takich ludzi jak on to Święta lacza ale z Tibia ahaha passki i lecimy 8.14 na expaaaaa
szymek wez no ogarnij kapele i lecimy z warem bo nudze sie juz 2tyg bez tibii charcze xDDDDDDD

a tak do komisarzyka to jak ty mozesz widziec jakiegos jak pewnie 24/7 w dp carlin patrolujesz chuja wiesz o warach kto jak dowodzil i co robil a w*******asz sie jak zaba w pomidory. Wez idz czytaj poradniki 3 tematy nizej i zabierz ze soba reszte smisznych grajkow
wydaje mi sie ze wiem troche o warach. w kazdym razie podchodze do tego serio i jak juz cos zaqczne to jestem przygotowany do tego mam takie nastawienie ze albo kogos oddeleguje z serva albo sam odejde.

nie iwem czy wiesz ale to ja bylem jednym z zalozycieli hurricane ktora jezeli mozna tak to nazwac najbardziej zaszkodzila ekipie nizahe w tamtym czasie biorac pod uwage wszystkie wojny na morganie. ty jezeli sie nie myle doszedles pozniej i nie wiem czy placiles czy nie. w kazdym razie to byla nasza wojna z ladnym pioczatkiem i wieloma akcjami w ktorej nam pomagaliscie ale to my bylismy motorem napedowym.

denerwuje mnie jak ktos mowi ze boje sie wlaczyc o swoje prawa. na titania walczy juz prawie 2 lata i mozna powiedziec ze narazie jakos nam to wychodzi, mamy inicjatywe.

moze cie wkurzylo ze nie chce wam pomagac. sa proste powody:
nie szukam wladzy na serwie jak to bylo kiedys, i narazie nie narzekam na jakies PA bo poznalem duzo roznych ludzi ktorzy na to nie pozwola.
skald gildii rzadzacej bardzo sie zmienil na lepsze. wiadomo ze nie wszystkich tak uwielbiam i szanuje ale w kazdym razie problemow nie mam a wrecz przeciwnie.

wy jak widac macie. ostatnia "wojna" jezeli mozna to tak nazwac pokazala wg mnie ze tak jak juz napisalem pare postow wyzej nie ma lidera na morganie. a moze po prostu jest ale jeszcze nic nie pokazal.

widac bardzo cie to ruszylo ale przyznam szczerze ze my w hurricane tez nie mielismy lidera i to wg mnie bylo glowna przyczna porazki a moze jedyna.

PS. jak chcesz podyskutowac to bardzo chetnie tylko pisz z argumentami a nie jak zdenerwowane dziecko i jak cos to czekam na gg bo mowiles ze pogadac jeszcze chcesz
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem