potem byly jakies zakusy na sneaki itd

wazna tez role na servie wciaz odgrywali Acr Chemics i Don Zasa

i zawsze bylo o nich glosno

w tym okresie
Przyszla wojna Przeciwko Ng - wtedy to w Ng podrastali Pephy Memy Gurdall Alith itd

jednak i tym arzem nic nie wyszlo z tej wojny oprocz paru udanych akcji !!!
Padl Pephy za lvl !! wraz z nim doszlo do nas pare osob !! i wtedy dopiero Eternal team , zaczal cos dzialac i samymi sneakami zmusil Ng do siedzenia w pz oraz zniechecil do wyczekiwania na vencie na battle polowe Ng !! jednak nasza zuchwalosc spowodowala ze zrobilismy to co ng chcialo zaczelismy ustawiac sie z ng na ob wtedy tylko kiedy byli oni przygotowani !! i to sie obrucilo przeciwko nam ! 2 battle i po nas
KOlejna wojna juz z Alithem i memym ktorzy etz padli z lvl

Byla pamietna poniewaz padly takie osoby jak Mannow dorpaz azared archin x 2

i na ansza strone przeszdl rundfo tejparn pozniej zhakowany przez mannowa czy tam kogos wysokiego z NG !! byl to teraz czas Rotanimoda itd
stala sie rzecz niemozliwa koniec wojny !! jednak wielkie pa polakow i szwedow hawkow itd zniszczylo przyjacielskie relacje miedzy nami i rozlecialo sie to wszystko !! dalszy okres wojen z Np znacie na biezaco wiec nei ebde sie wypowiadal
Najwiekszy zal mam do rotanimoda , i hawkow waxxi , ludzi ktorzy nas wystawili i zostawili !!
bardzo tez mnie boli postawa naszego misqa Pephego , ale mimo tych przeciwnosci trzyma z Ng i to szanuje
Najwikesyzm przykladem na Zdrade Ng jest Xusodowe kilkuletni " fufmel " Mannowa ktory zostawil tak jak mnie w potrzebie i zlal temat keidy nasza gildia robila pa na naszych kumplach !! i tak samo jak ja dolaczyl do polakow !!