Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2008, 12:36   #17
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
@eerion: o to mi chodziło - zaczął się robić burdel w dziale Zdjęcia, więc zrobili Fake, żeby odcedzić te śmieci. I nie trzeba być geniuszem ani śledzić forum od samego początku, żeby do tego dojść.
No to tutaj nadinterpretację walnąłeś - bo to nie jest by oddzielać prawde od fałszu, tylko by dawać przerobione zdjęcia tutaj

Cytuj:
Po prostu dla mnie teraz robienie 'poważnych' i 'doskonałych' fejków (oczywiście robienie ich tak, żeby nie wyglądało to na ME, czyli równe wklejanie = zło) jest głupie. ;p
Dla ciebie. Inni mogą sądzić inaczej.
Dla mnie na przykłąd robienie idiotycznej kapy w stylu precli, 300 orków czy naruto na moście mija się z celem. Co to da? jaki to ma sens? (to pytanie można oczywiscie zadać też w drugą stronę).

Cytuj:
Jeśli ktoś chce robić coś poważnego, to proponuję własny komiks (z odpowiednią, poważną kreską) lub opowiadanie.
Pisać jak wiesz piszę. Komiks jest sprawą trudniejszą, bo na dobry komiks trzeba mieć talent i masę czasu.

Cytuj:
Tibii są skazane na brak odpowiedniego do tego klimatu. Szczególnie przez ostatnie update'y, które dodają tyle barwnych grafik...
Ale wielu barwnych grafik to tutaj nie uświadczysz - ewentualnie pojedyncze z nich.
Poza tym - jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. I tutaj to stwierdzenie pasuje idealnie

Cytuj:
Nie wiem czemu, ale te starsze fejki lepiej się ogląda. W tym roku naprawdę niewiele fejków zasłużyło na chwilę uwagi. Za mało, by się zajmować plebiscytami.
Jak dla mnie perełki były. No i pamiętaj, że to jest twoje zdanie, wielu ludzi może sądzić inaczej. Dlatego powstają różne inicjatywy, które tobie czy mi po prostu nie leżą.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem