Cytuj:
@eerion: o to mi chodziło - zaczął się robić burdel w dziale Zdjęcia, więc zrobili Fake, żeby odcedzić te śmieci. I nie trzeba być geniuszem ani śledzić forum od samego początku, żeby do tego dojść.
|
No to tutaj nadinterpretację walnąłeś - bo to nie jest by oddzielać prawde od fałszu, tylko by dawać przerobione zdjęcia tutaj
Cytuj:
Po prostu dla mnie teraz robienie 'poważnych' i 'doskonałych' fejków (oczywiście robienie ich tak, żeby nie wyglądało to na ME, czyli równe wklejanie = zło) jest głupie. ;p
|
Dla ciebie. Inni mogą sądzić inaczej.
Dla mnie na przykłąd robienie idiotycznej kapy w stylu precli, 300 orków czy naruto na moście mija się z celem. Co to da? jaki to ma sens? (to pytanie można oczywiscie zadać też w drugą stronę).
Cytuj:
Jeśli ktoś chce robić coś poważnego, to proponuję własny komiks (z odpowiednią, poważną kreską) lub opowiadanie.
|
Pisać jak wiesz piszę. Komiks jest sprawą trudniejszą, bo na dobry komiks trzeba mieć talent i masę czasu.
Cytuj:
Tibii są skazane na brak odpowiedniego do tego klimatu. Szczególnie przez ostatnie update'y, które dodają tyle barwnych grafik...
|
Ale wielu barwnych grafik to tutaj nie uświadczysz - ewentualnie pojedyncze z nich.
Poza tym - jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. I tutaj to stwierdzenie pasuje idealnie
Cytuj:
Nie wiem czemu, ale te starsze fejki lepiej się ogląda. W tym roku naprawdę niewiele fejków zasłużyło na chwilę uwagi. Za mało, by się zajmować plebiscytami.
|
Jak dla mnie perełki były. No i pamiętaj, że to jest twoje zdanie, wielu ludzi może sądzić inaczej. Dlatego powstają różne inicjatywy, które tobie czy mi po prostu nie leżą.