sry że tak offtop ale zobaczyłem pościk tego emo geja który chyba ma adolfa za wzór skoro tak się obnosi z emo adoflem w avku, i nie mogłem się powstrzymać.
mianowicie. pościk 'gdyby nie było boga to Ciebie Slay też by nie było' czy coś takiego.
Drogi chłopcze,
Gdyby nie to, że małpy sie ewoluowały, to Ciebie też by nie było.
Gdyby nie wyginięcie dinozarów, i pare innych jazd, to Ciebie również by nie było.
Powiedz mi jeszcze że to Bóg tym wszystkim kierował, a ja Ci wtedy odpowiem - idź spytaj się księdza, czy bycie gejem jest okej, i potem się zastanów, jak bardzo wykluczają się Twoje poglądy typu olbrzymia wiara i teksty o cudach, oraz bycie/propagowanie/obrona homoseksualizmu.
i sry jeśli gdzieś to wytłumaczyłeś, ale nie miałem sił czytać całych tych wypocin.
btw. hej slej gud dżob.
signed,
big lost G!
#btw
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Carmela
Mniejsze prawa? Zartujesz sobie chyba Sprobuj tylko wyrzucic jakiegos homoseksualiste z pracy czy chocby ze sklepu, nawet z jak najbardziej racjonalnego powodu - uslyszysz tylko "do zobaczenia w sadzie". Najgorsze jest to, ze wiekszosc takich spraw sadowych jest przez "sprawce" z gory przegrana, poniewaz sedziowie/przysiegli boja sie podpasc opinii publicznej, wiec wyroki w takich wypadkach rowniez sa "poprawne politycznie".
|
a teraz spójrz na to z drugiej strony. Co z tego, że jak będziesz gejem, zrobisz burde w sklepie i Cie wyrzucą, Ty go [w domyśle, właściciela;]] pozwiesz - może nawet wygrasz idąc w myśl tego co mówisz, a potem wyjdziesz na ulice, dopadną Cie brunatni, i wyryją Ci nożem swastykę na dupie? Jesli mają gdzieś większe prawa, to i tak dostaną gdzieś za to po łbie. Co jest w tym ciut chore.
+ do tego odnosząc się do tego co napisał Ripp na dole. Liczba takich wyroków jest nieproporcjonalnie mniejsza w stosunku do liczby homoseksualistów którzy dostali po ryju / zostali udupieni / nie zostali przyjęci do pracy etc tylko dlatego, że są homo. Można nawet stwierdzić że mają mniejsze prawa od nas. A raczej, mają takie same, tylko z racji swojej orientacji je tracą, o!