Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2004, 20:53   #32
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
@Scor i o Kaldricku.

Widzisz zawiodlem sie na tobie. Jestes moderatorem i jaki przyklad dajesz uzytkownikom? Zeby kolege ktory ci zaufal i ktory cie polubil zjechac publicznie na forum? W tym momencie to ty zachowales sie jak smarkacz. Takie sprawy zalatwia sie na priv, a nie na forum gdzie wszyscy ludzie to czytaja. Moze ty jestes perfekcyjny, ale kazdy ma swoje wady i zalety. I jezeli chcem mu o tym powiedziec, to powiedz mu to w 4 oczy a nie oswiadczaj wszystkim to. Cieszyl bys sie gdyby ktos objechal Cie tym z czego mu sie zwierzales i o czym z nim rozmawales? Jestem pewny tego ze Kald nie wypomni Tobie Twoich wad bo nie jest takim zwyklym chamem.
Heh. Ile razy wy mnie zjeżdżaliście, a ja nie mówiłem o was złego słowa?
Wy szukacie tylko w userze złego- nie patrzycie na dobre strony bo po co - tylko wytknąć błędy i pokazać swoją wyższość... żałosne...

Cytuj:
tez mi sie wydaje, ze czasem NAPARWDE mozna sobie ulzyc uzywajac pewnych slow. czasami, BEZ PRZESADY, nie za czesto. I oczywiscie nie kierujac ich do osob, tylko w powietrze. Bo takie nikogo nie obraza. Zatem dobra rada Cioci Annyonne: WYLUZUJCIE (zarwono Ci, ktorym to WIELCE przeszkadza, jak i ci, ktorzy "MYSLA", ze bluzgajac sa bardziej dorosli). JESTESCIE LUDZMI (tylko i az).
Tiaa. POwiedziałem o sprawie podobnej - czyli wpływie słów to stwierdzili że jestem prostakiem, itd. itp.

Cytuj:
uoooo qqqrdeeee PITOLENIE na max(dacie mi bana za to ze przeklinam?)
Przeklenstwa sa czescia jezyka polskiego, ja osobiscie nienawidze swietoszkow i fanatykow religijnych ktorzy na slowo kur.wa reaguja swietym oburzeniem. BK ma swoj styl wyrazania uczuc, jak tu bylo powiedziane(madrze) i tyle, a jak komus sie nie podoba to niech spada. Panuje wolnosc slowa. Ano tak, wolnosc slowa wiec z drugiej strony gostek ma prawo byc zbulwersowanym zachowaniem Kaldricka-ale zeby karac za to? WOLNOSC SLOWA wiec nie mozna KARAC za SLOWA. Mozna wwiazywac dyskusje na ten temat etc. ale zeby od razu bluzgac i nie wiadomo co jeszcze-e tam.
Zgadzam się. LEcz neistety takie "wzory" muszą każdemu wytykać takie rzeczy... Bo oni nigdy nie rpzeklnęli... Na głos, w duchu i w ogóle
Wolność słowa - prawda, ale dopóki nie ma jeżdżenia po kimś...

Cytuj:
Scor, Estrie czy was cos popie...? Oh... sorry za moj jezyk... Czy wyscie zwariowali? Przeciez to normalne ze BK sie wnerwil na tego idiote ktory pisal:
Próba udowodnienia młodemu człowiekowi że ejst gówniarzem i że w ogóle jest benzadziejny itd. Chcą z niego zrobić idiotę, ofiarę, gnojka... Coś co ostatnio coraz częściej widze na IRCu

Cytuj:
Co do wulgaryzmow to juz sie wielu polskich profesorow, doktorow i innych dziwnych zwierzat wypowiadalo wiele i wszyscy sa zdania ze wulgaryzmy stanowia podkreslenie zdania i zaakcentowanie wiekszych emocji zdaniu towarzyszacych. Wiadomo ze rzucanie nimi na lewo i prawo to chamstwo, ale czy was (za przeproszeniem ludzi mlodych, emerytow, rencistow i Estrie) c*** nie strzela jak ktos wpada i zaczyna tak pisac jak tamten idiota?
Nas?
MY jsteśmy opanowani! Nas nigdy nic nie strzela, a zwłaszcza tak brzydkie wyrazy
a fe...
<sic!>
Sprawa jest taka że w końcu gdyby nikt go nie uciszył to oni by się wqrzyli i go zjechali. Lecz jakoś nikt by tego nie zauważył...

Ogólnie?
Uważam że Scor i Estrie zachowują sie dziecinnie. Czemu? Bo to ejst be i tak nie mozna i w ogóle...
A weźcie sobie ludzie dajcie ****a spokój!
I co rzpeklnałem o JEzu... mam bana!!!
A *** WAM W DUPE z takim czymś.
wybaczcie, ale właśnie często takie słowa najlepiej podkreślają czyjś stosunek do czegoś...
i tego nie zmienicie.
I jeszcze jedno - nie wywyższajcie się... Świadomie i nieświadomie...
Pycha niszczy ludzi, a władza zmienia...
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline