Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drut & Marcin Szczurek
ooo Mika jaki Ty fajny bauahah  Ja w sumie mam na was wyjebane ale jak stoi pod dp jakis frajer przyjaciel sir drege ;s to mnie chuj strzela. Idziesz sobie spokojnie przez ank a tam noob kolo nooba  to trzeba im cos odpowiedziec ;s a ty gruby nie badz taki hej do przodu bo tylko dlatego ze BYLES w perlach mialem na Ciebie wyjebane pajacu. Odezwal sie jeszcze noob nad noobami rafix  ale o nim nic nie powiem bo to zjebany ryj ;s
Gz all sadze ze powinni usunac ten tema bo widze ze debile sie udzielaja :| sa wyjatki <chyba>
|
Dzieciuch jestes poprostu jednym słowiem dzieciuch, p.s gratuluje poprawnej POLSZCZYZNY - w twoim wieku hmm chyba to norma. Jeśli masz "wyjebane" ( co to znaczy po polsku

? ) to sie odpier** za przeproszeniem odemnie i od drege, jeżeli ci żadl dupe sciska sorry, może czas iśc na kibel i zrobić swoje. Masz ten 130 lvl ale moja propozycja i jako kolegi, przestań grać w tibie chłopie bo dojdzie do tego, że własną mame krzesłem walniesz i powiesz potem OOPS IDIDNT AGAIN o.O. Chłopie radze ci po koleżeńsku przestań grać ta gra bardzo źle działa na twoją psychikę.