Sashra mógł również odkupić te itemy od innych h-lvli którzy je zlootowali bo z tego co mi wiadomo Sashra kolekcjonuje bardzo radkie itemy ;P great shield leci z Orsha ale jak wiadomo nie dość że bardzo rzadko to jest bardzo mało okazji do spotkania tego bossa ze względu na jego nieregularny rzadki resp ;] ten shield leciał kiedyś z DL'a do czasu kiedy był jeszcze bardzo trudnym potworem... Jednak z czasem kiedy co raz więcej osób mogło go ubić ten shield stał się za dobry żeby mógł wypadać w takich ilościach... Więc go usunięto jako loot z Dl'a... Z tego co mi kiedyś się usłyszało w grze Golden Helmet dostał ktoś (nie pamiętam kto) kto sie zasłużył w grze (też nie pamiętam co zrobił)... W każdym razie pierwsze słyszę żeby ten itemek kiedyś wypadał z Warlocka ale też nie mówię że nie wypadał ;] Demon legs kiedyś można było zdobyć w dzisiejszym Demon Helmet Quest... A że Sashra to stosunkowo "stary gracz" to po prostu zrobił tego questa kiedy jeszcze w nim jako nagroda były te oto legi ;] pzdr...
EDIT: Po przejrzeniu stronki zauważyłem ze great shield jednak nie leci z orsha..... Czyli więc Sashra wylootował go z DL'a gdy ten shield jeszcze w DL'u był....
Ostatnio edytowany przez xPoniaTx - 03-01-2008 o 16:39.
|