Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2008, 19:42   #11413
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@Latuz

Nie chodzi o twój filmik to po pierwsze.
I druga sprawa w tym filmiku jest więcej dzieci updateu niż starych graczy Calmery. Same nooby, złodzieje [nie wszyscy ale duża większość].
I tak w ogóle, jeśli nie znasz servera, grasz na nim od niedawna nie rób filmów. Nie mówie, że jestem kimś wyjątkowym, bo tak nie jest, ale chodzi o to, że grałem na tym servie 2,5 roku,a właściwie rok, a resztę spędziłem na rozmawianiu z kumplami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Latuz Pokaż post
Leon Zawodowjec zgadzam się w zupełności z tobą :/ kiedyś to sie chciało aż grać a teraz wejdziesz i słyszysz jedno przezwiska
Rozumiem, że się z nim zgadzasz, ale zastanawiam się kim jesteś skoro uważasz, że atmosfera z Calmery nie jest taka jak kiedyś, bo mnie się wydaje, że Leonowi chodziło o czasy początkowe, czyli jak jeszcze grał Notoryczny Miotacz Sledzi i wiele wiele starych zapomnianych graczy, którzy odeszli.

@All
Filmik zrobiłem dawno temu, planuje 2 część, z każym ze "starej" dobrej Calmery gdzie była atmosfera przyjacielska i prawdziwie koleżeńska, a nie tylko wyzywanie i itp. Teraz większość Polaków to "dzieci update", czyli robią takie profesje, które są najlepsze. Przepraszam wszystkich, których zabrakło na filmiku, po prostu w tym gąszczu zdjęć nie mogłem znaleźć dużej ilości osób.

@Rafayen
Filmik ma być oparty na zdjęciach, gdybym miał jakieś filmy i itp. na pewno bym je dał, ale nie miałem, więc nie mogłem ich dodać do filmu.
Wszystkie stare gildie, czyli Polanie, Old Polish Guild, Majestic Lords tam znajdowały się największe legendy polskich graczy na Calmerze i tyle.
I na tych gildiach będę opierał swój nowy film, który powstaje od długiego czasu.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.

Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 03-01-2008 o 19:48.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem