Temat: Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2008, 20:26   #143
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adob_xP Pokaż post
@2x up
Może i racja ^^
Tylko szkoda, ze u nas grają też pseudo moderatorzy, którzy nawet nie odpisują na prywatne wiadomości użytkowników tego forum.

Fragment wiadomości generowanej automatycznie jaka dostałem :
"Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość."

No i odpisałem, tylko nasz "moderator" Rothes ma widocznie gdzieś to, że inni piszą do niego wiadomości z takimi wątpliwościami bo nie śmiał mi już odpisać
Wydaje się chyba logiczne, iż należy odpisać na forum, a nie w grze. Nie odpowiadam i nie mam zamiaru odpowiadać w grze na wiadomości od nieznajomych jeśli nie podadzą celu rozmowy, szczególnie od polaczków.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adob_xP Pokaż post
A co do guardii. Szkoda, że grają też na niej pseudo senatorzy. Podobno nieźle sie obłowiłeś na tym bugu z Rashidem Rothes, prawda to?
Nie sprzedałem ani 1 taurus mace'a. Sugeruję również zapoznać się z definicją wyrazu "pseudo" w słowniku, ewidentnie nadużywasz tego słowa w złym znaczeniu.

Pominę fakt, że ten cały płacz i żal do mnie z powodu 1 (!) pkt ostrzeżenia za cytowanie zdjęć... czytałoby się regulamin, wiedziałoby się co można, a czego nie.

Dziękuję za uwagę.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 03-01-2008 o 20:33.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem