Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2004, 22:23   #33
Estrie
Użytkownik Forum

Estrie's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Imię: Tiya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Privateers
Świat: Inferna
Domyślny

Powiadasz, że to pycha, eerionie, zbanować Cię za to:

<eerion> I *** WAM W DUPE JAK WAM WOLNOŚC SŁOWA NIE PASUJE _ SCORCER DAJ MI BAN NA WSZYSTKO BO TY JESTEŚ KRÓLEM, RZĄDZISZ I WŁADZA CI PRZEPIŹDZIŁA W GŁOWIE
<`eRR^0r> HEHHEEHHEHEHEHEHEHE
<Taliboy> jaki lol
<`eRR^0r> H@H@H@H@H@@HH@H@
<Taliboy> scor afkej chyba
<Taliboy> o
<`eRR^0r> DOBRZE GADA DAĆ MU WUTKI!!!
<Taliboy> estrie sie tobom zajmie :d
<Vall|ots> br?
<eerion> I ****A SRAĆ NA TO!! CZEMU NIBy NIE MOŻNA MÓWIĆ CO SIĘ CHCE?

Jeżeli tak sądzisz...

Co do wcześniejszych wypowiedzi, napiszę coś do Kaldricka, i tylko do niego, więc jakiekolwiek komentarze osób pośrednich nie będą potrzebne.

Kald, miałeś rację z próbą zmienienia Cię, jeżeli chodzi o wulgaryzmy, przyznaję, że to co teraz z siebie robisz mnie martwi, nie przez jakąkolwiek sympatię którą do Ciebie odczuwam, ale przez to, iż pamiętam jak wiele znaczyłeś dla Tany. Dlatego ta postawa o-krok-od-samobójstwa nie b. pozwala mi traktować Cię obiektywnie. Skoro jednak sobie tego nie życzysz to już nie będę, za kick przepraszam.

Dodam jeszcze tylko zdanie. Chciałam tu jadno wyłożyć swoją opinię na temat przekleństw. Rozumiem sytuację, w której ktoś jest zdenerwowany i musi przeklnąć, byleyb zachował umiar. Rozumiem pojedyńcze przekleństwa, po raz kolejny, byleby zachował umiar. Żart, etc~ jasne, byleby przekleństwa nie zastępowały nam jakżde bogate słownika polskiego.

Osobiście przeklinanie uważam za nawyk tak zły jak np. palenie papierosów, i mimo, że, jak ktoś może odpowiedzieć, "bluzganie" nie zabija człowieka, to zabija jego kulturę osobistą, niszczy pierwsze wrażenie, czy też poprostu szpeci język.

Na temat przyznania mi @ mam tylko jedno pytanie do osób które się tym irytują. Czy @ znaczy dla Was aż tak wiele?
14:32 Bork Toots: Mama was queen of the mambo Papa was king of the Congo deep down in the jungle I started bangin' my first bongo.Everymonkey'd like to be In my place instead of me Cause I'm the king of bongo, baby I'm the king of bongo bong
Estrie jest offline