Dobra, nie będę odpowiadał na wasze pytania, tylko przedstawię sytuację, bo potem mi się zarzuca, że nic nie wnoszę.
Za co Estrie dostała moda?
Za to, że była modem na gerym. Spy kiedyś miał mastera (jak przyjdzie, to dostanie znowu) Kanał jest ponad podziły forumowe, więc nie pluć się (drom z matkusem pamiętają jak była o tym rozmowa) Moglibyście się zapytać, dlaczego Estrie ma opa mimo to, ze już nie jest modem (zrezygnowała sama). Odpowiedź jest prosta: Zag też zrezygnował sam, a opa dalej ma... Zreszta, nie moja wina ze nikt z Was nie bywa na gerym...
Przekleństwa:
Pytanie: czy kald dużo przeklinał?
Wystarczająco, żeby zaczęł wkużać go to, że za często wylatuje z kanału (nawet mimo to, że miał auto-joina) Jak człowiek się nie może powstrzymać przed używaniem czegoś, to zazwyczaj nazywamy to nałogiem, a osóbka taka jest wysyłana na odwyk, nieprawdaż?
A text "nie zapomnialam, ale chyba nie jestesmy w wojsku?" rozwalił mnie doszczętnie.. To po co są Tibia rules? po co kodeks karny? Po co jakieś prawa? przecież nie jesteśmy w wojsku!...
Kaldrick:
po pierwsze:
[09:58:25] @(_]|[_Scorcerer) jeszcze jedno
[09:58:35] @(_]|[_Scorcerer) czy moge umiescic te pogaduchy w necie ?
[09:58:42] @(nikt) Scor, wczoraj skonczylismy dyskusje ~...
[09:58:43] @(_]|[_Scorcerer) na moim serwerze
[09:58:46] @(Rankor) soldat army ;]
[09:58:59] +(Mikus`tired) eh
[09:58:59] @(nikt) A czemu niby nie?
[09:59:07] @(_]|[_Scorcerer) nie no, tak sie pytam

#teologia 16.10.2004
to raz
dwa: nie moge patrzeć jak ktoś próbuje z siebie robić powietrze. Po prostu taki jestem.
A co do ludzi zadajacych debilne pytania: od tego są dwie takie ładne opcje, których składnię przytoczę tutaj:
/mode #kanał +b user@host
/kick nick #kanał
Do ciężkiej niedoli, chyba one po coś są, co nie?