Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2008, 01:45   #1
Straconaprzyszlosc
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 01 2008

Domyślny Budownictwo, a przyszłosć !

Czesc !
Mam na imie Kamil mam 17 lat,nauka nigdy niebyla moja mocna strona dlatego postanowilem zaprzestac powaznej nauki i isc na okreslony zawod.

Konczac gim. nieposzedlem do liceum tak jak wszyscy przyjaciele ale wybralem szkole budowlana w kierunku monter instalacji sanitarnej, czego bardzo,a le to bardzo zaluje.

Ostatnio zaczalem bardzo powaznie myslec o mojej przyszlosc i dochodze do wniosku, ze nic mnie nieczeka skoncze jako robal za 1000-1500zl miesiecznie, mam aspiracje uczyc sie dalej i napewno bede robil studia, ale mysle na powaznie czy niezaniechac nauki i poprostu od nowego roku isc do zwyklegoliceum.
Niechce cale zycie kopac dolow itp. chce cos miec w zyciu i gdzies zajsc.Koledzy w liceum maja w klasie kolezanki, przyjaciolki,a ja co ? ani 1 dziewczyny w klasie zatem jaka bedzie moja przyszlosc niebed emial zony?Przeciez na studiach budowlanych niema dziewczyn ;/
Bardzo mi z tym zle czuje sie samotny i, ze stracilem cale zycie dokonalem zlego wyboru szkoly!!

Mysle sobie, ze moze w przyszlosci aby lepiej zarabiac otworzyc jakas firme ale kompletnie sie na tym nieznamm,a moze jakis sklep? niewiem
Gdy skoncze obecna szkole jaki moge obrac kierunek tez sie na tym nieznam jestem zrospaczony, prosze o wasze opinnie.

/Samotnik
Straconaprzyszlosc jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.