Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2008, 16:42   #4890
RZal
Zbanowany

Data dołączenia: 09 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros Pokaż post
@Emon

powiedz mi Społeczniaku dlaczego oni mi zajebali te Eq?no dawaj...co do twojej siłowni wklej teraz foto pls jak pokazałem twoje bary to kumple myśleli że jesteś wcześniakiem i dlatego tak masz... powiedz mi co ci dają 2-3 miesiące na siłowni?gówno bierzesz białko a co sam nie umiesz przytyć?<lol> no to ładnie hehehe co za pajac schowaj sie leszczu. Wasz kolega ma racje co do was leszcze i nic więcej tylko umieli by koczować na tym swoim polu i cwaniaków zgrywać (wykluczam tu Pana Jace on przynajmniej jakoś się zachował) ai i co do waszego czegoś co palicie (końskie łąjno chyba) heheh prawda jest taka, że nawet byś tego nie powąchał już byś padł

A i tak powiedz Wojtkowi Szczerbie (Roku Shaft) że ja już zgłosiłem to gdzie trzeba to tyle nara cieciu leszczowaty..

@a co do reszty

ja już miałem dostać rok temu?nadal czekam

@świnia Lucas

naprawdę świnia cię lizała dalej pokaż kozaka idź jak emon na siłowanie może wtedy mi dorównasz.....bo jak narazie to tylko frajer z ciebie
EEEE! Nie denerwuj się już tak bo ci żyłka pęknie. Po co do innych mówisz konfident i społeczniak skoro sam sie policją zasłaniasz? Emo-Kid
Aaaa i wiesz czemu nikt cię nie uderzył i raczej nie uderzy? Bo po co gówna się dotykać? Ręka będzie tylko jebać :<.

By nie było że bez SSa:
RZal jest offline   Odpowiedz z Cytatem