Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2008, 23:50   #24
Xentrion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Krosno Odrzańskie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xentrion
Profesja: Paladin
Gildia: White Wolfs
Świat: Morgana
Poziom: 38
Skille: 79/60
Poziom mag.: 11
Xentrion ma numer GG 7540285
Domyślny

W Związku z zaistnieniem takiego Tematu i nawiązaniem do "Wiekszość graczy reaguje na gm, chce zrobic sobie z nim zdjecie" przestawie po krótce sytuację która zdażyła się 17 Listopada 2007 roku na Serwerze Morgana.

Byla godzina okolo 16:00.. jak zawsze siedziałem na GameChat [z powodu lagów i nudów] i rozmawiałem z ludźmi... ktos oczywiscie usial wpasc... i zaspamowac "Serching Sorc to desert quest!", ostatecznie nie zwrócilbym uwagi gdyby nie to ze wysłał ta wiadomosc 4 razy pod rząd, co całkowicie zakłóciło tok rozmowy. Chciałem juz napisac zeby sie wynosił i spamował na Trade Channel gdy ujrzałem napis: GM Exilya on Morgana [2]: Spamming is rule violation. W kilka sekund ludzie zaczeli się zlatywać ze wszystkich stron na game-chat i rozmowa z gm'em sie bardzo pobudziła... skromnie zapytałem go na priv [dokładniej to JĄ, poniewaz byla to kobieta, jak sie pozniej dowiedzialem...] czy mogla by się teleportować do mnie ponieważ chcialbym zdjęcie na mój blog internetowy [nie prowadze bloga]. Nie dostałem odpowiedzi...stałem sobie spokojnie i czekałem na resp gdy nagle obok mnie ujrzałem niebieską otoczkę [jak przy teleportowaniu przy uzyciu magic forcefield] i kolo mnie stanela GM Exilya... bylem w niezlym szoku... po 3 latach gry poraz pierwszy zobaczylem na wlasne oczy GM... [w sumie nic takiego bo to w koncu tez ludzie, jednak jak wiemy wszyscy czestotliwosc z jakimi sie oni pojawiaja jest mala]. Poprosilem by sie usmiechneła... gdy to zrobiła pyknąłem fotke i wkleiłem do painta ^^ oto te zdjecie:

Niby nic takiego bo GM tez są ludźmi... ale biorac pod uwage to ze przez 3 lata gry nie widzialem GM'a na wlasne oczy dla mnie bylo to fajne uczucie )
Xentrion jest offline