Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 01:49   #3621
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
Nie będe ci pisał dokładnego lv, bo to było w obrębie kilku ostantich dni a ARC expi. Pozatym był to 130 ek+, i 80ms+.

@ktoś tam up
Co da ze napisze o PA? Oleja i nic wiecej, pisalem do kilku qmpli z ARC, to mowili ze gowna moga bo sa "nizej postawieni" od tych osob. A pozatym co jest zlego w moim komencie? Nie szanuje ludzi ktorzy nie szanuja mnie. A jezeli taki Widzew czy RUCH nie szanuje ŁKS-u to i ja ich nie bede szanowal, proste.
Jest wojna i to jest troche inaczej, trzeba korzystac z expa ,bo nie zawsze mozna. A jezeli np jest trap na gorome ,badz gdzies indziej. To lepiej wywalic jakas "X-Osobe" niz czekac az ta osoba wyjdzie. Sam nie popieram Pa ale niestety jest wojna i musze czasem ludzia tlumaczyc ze musze expic i zarabia. A jesli mowisz ze nasze pojedyncze wybryki to straszne PA... To gdzies ty gral jak Anima Libera i Invicibl gralo w czasach przedwojennych?

Patrz mnie ten klub nie interesuje, nie wiem nawet kto jest mistrzem polski w pilce noznej. Ogolnie mam na to WYJE**NE. A i tak mam wiecej wspolnego z tym klubem niz ci sie wydaje To ze ktos zachowuje sie jak debil to oznacza ze masz z niego brac przyklad?

Jesli nas suportujesz podaj name. To na pewno beda cie inaczej traktowac ,ale jesli suportujesz nas tylko dobrym slowem na forum ,to soryyyyyyyy...

I tak na koniec Łódź to moj rewir wiec tu nie kozaczcie
pinquey 1:20:48
Berger
pinquey 1:20:52
ale Ty powaznie wygladasz
pinquey 1:21:06
w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d

Ostatnio edytowany przez berger - 05-01-2008 o 01:51.
berger jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.