Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq
bede pisal co mi sie zywnie podoba , i laske mi mozesz ewentualnie . popatrz na siebie
jak jakis swe cos napisze to odrazu JAKI TO KURWA RASISTA JAKI ZLY
ale jak pl kogos spierdoli to CO I NA CHUJ SIE CZEPIASZ JAKIS SLOWEK
o prosze kaprysy swe?  a co bylo na serwerze jak LTK rzadzilo jakis czas , byly tylko posty jak to nie bylo dobrze jak ng tutaj bylo , i powiedz mi kurwa ze okres od kiedy zniknelo Sundby a do pojawienia sie Izo team byl zly to bede mial Cie za skonczonego idiote.
i pisz co chcesz ale zachowujesz sie jak pierdolony polak ktory pod ogniem krytyki nie potrafi sie konstruktywnie obronic odrazu zaczyna bluzgac.
tak nie mam ambicji , tak jestem przydupasem mannowa , tak sprzedalem polske , tak jestem sharerem , tak boje sie dojsc do pl , tak martwie sie o swoja dupe , chcialbys dodac cos jeszcze?
|
Bylo dobrze ale zie zmylo proste! pamietamy rowniez czasy CG ktore robilo to samo co LTK ! i zawsze bedzie lepiej lub gorzej bo to nie jest jebane noobpvp!wlasnie to ty sie czepiasz jak jakis pl cos napisze.. nikogo nie widac z takimi tekstami tylko Ciebie! i nie ublizylem Ci jeszcze nie mam takiego zwyczaju pajacyku...
a ty zachowujesz sie jak pierdolony imbecyl i to w twojej wypowiedzi brak konstrukcji opierasz sie jedynie na bluzgach... a jesli nie wierzysz to przeczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz.. i zadna krytyka na mnei nie spadla skad ty to wogle wziales czy poprostu pasowalo Ci by stworzyc swa wypowiedz jeszcze glupsza od poprzedniej! i skoncz pierdolic...jebana cioto! juz dawno skonczyli sie Ciebie pytac albo przekonywac bys przystal do "pl" wiec ten rozdzial tez juz zamknij bo co chwile powtarzasz...!!!
ps.kurwa no i znizel sie do twojego poziomu wypowiedzi jebany prrowokatorr;/