Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 02:36   #48
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Słyszałem, że backmasking występuje w 99% kawałków Trivium, da się to nawet usłyszeć na koncertach, jednak ich fani stoją tam z groźnymi minami i założonymi rękoma w swoich obwisłych spodniach i kontemplują a reszta szerokim łukiem omija tych pedałów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arfyd Pokaż post
To chyba był jakiś raper, bodajże śpiewał w Kaliber44 czy coś takiego. Nie słucham hh/rapu więc pewien nie jestem, ale wiem, że popełnił samobójstwo. : P
Fajnie, że pokazujesz jak wielkim debilem jesteś. Na tej zasadzie ja nie słucham muzyki klasycznej i nie wiem kim był Bach.
Tak, udawaj, że nie pamiętasz jak się zespół nazywa, tak samo ja nie potrafię zapamiętać KoRnów, Linkin Parków, Triviumów, Iron Maidenów i Metallicuw, bo ich nie lubię, to udaję, że nie do końca znam nazwę. Jak to jest, że niektórzy potrafią z pamięci wypisać Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Water, Neurofotoreceptoreplotyka Jako Magia Bytu, czy Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis a banda kozaków, która pokazuje, że jest trendy i nie słucha rapu, nie potrafi zapamiętać prostej jak y = ax+b nazwy, dodatkowo zawierającej w sobie dwie cyferki znane w dzieła wieszcza narodowego?

Ostatnio edytowany przez Ryłek - 05-01-2008 o 02:47.
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem