Misieq : sorry ale to co napsiales o polaczkach obrazilo tez mnie .... dlaczego ?? to ja ci powiem ?? gdzie ty kurwa polaczku sie pchasz i wybijasz sie z lvlem ?? w depo szorowac podloge albo do venore na zmywak !! masz sie dawac zabijac swe i w dupe im wlazic !! a nie godnie grac !! w USa polak zabil polaka i co ?? chcesz aby w polsce tez tak bylo ?? wybic polowe polski to bedzie !! widzisz to taka wlasniwe twoja gra slow !! i nie mow ze bylo lepiej bo bylo tobie !! lepiej poniewaz cie nie ruszali bo przyl;izales im misieq tylek ze walka w ltk to byl blad itd i ze znowu kochasz Ng !! i masz racje w twoim wypadku nie bylo innego wyjscia !! nie miales widac tyle ambicji misieq co my aby walczyc z podniesiona glowa i bic lvle po nocach !! a ty naspokoju bede obiecywal oddanie krolowi mannowowi to mnie pusci !! maniek przestal garc to znalazl sie inny szwedzki krol !! tak czy owak Misieq z calym szacunkiem !! w twojej sytuacji zawsze bedziesz na Obsidijskim" zmywaku u swe ... zcasami cie wpsuzcza do przedpokoju !! bo jestes tylko polaczkiem i swoje miejsce powienienes znac !! albo cie sie kuwra wydaje ze ty czarny jestes

no chyba ze robisz se juz makijaz jak mali szwedzi

moze ty gejsza chceszzostac

sorry Misieq troche ironizuje ale twoj post mnie rozjebal na czesci pierwsze jakbym z jakims cyganem caly czas rozmawial !!!!!