Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2004, 12:06   #1
Bulbinek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 70/56
Poziom mag.: 11
Bulbinek ma numer GG 3960828 Send a message via Skype™ to Bulbinek
Domyślny Tibijscy złodzieje - zrookować ich wszystkich!!!

Chciałbym, abyście tutaj zamieszczali informacje o tych, którzy na Waszych serwerach zrobili Wam lub Waszym kolegom coś naprawdę ohycnego. I nie chodzi tu o zwykłe PK-wanie - przecież chyba każdy był kiedyś zabity przez PK. Chodzi tu o tych, którzy robią dużo gorsze rzeczy. Przede wszystkim o oszustów i złodziei. Kradną oni Nasze rzeczy i potem pozostają bezkarni (bo GM-om jakoś się specjalnie nie chce interweniować...). Dlatego chciałbym Was o coś prosić. Wszak wszyscy użytkownicy strony są jedną rodziną, więc pomagajmy sobie! Tutaj zgłaszajcie wszelkie przypadki okropnych, wręcz haniebnych zachowań innych graczy. Mam nadzieję, że pomogą Wam silni gracze - informując tych graczy o tym, cemu ich zabijacie (zrookować ich!!!), odzyskując Nasze rzeczy, a przy okazji się bogacąc. Mam swój własny przypadek kradzieży. Na serwerze Aldora jest gracz o nicku Goblin Reaper. Ukradł mi Dark Helmet, Plate Armor i Brass Legs. Ma level 17 i do tego czerwoną czaszkę. Błagam wszystkich na wyższych poziomach grających na Aldorze: zabijajcie go wciąż!!! W moim imieniu!!! Aż do czasu, gdy odda itemy!!! A jak nie odda, niechże zostanie zrookowany... (zresztą on okradł nie tylko mnie, miałem styczną z inną osobą okradzioną) I to tyle, błagam wszystkich od 20 levelu wzwyż, grających, na Aldorze o pomoc!!! Zwróćcie mi tylko te 3 rzeczy (ew. niech je wyśle sam Goblin Reaper), przypominam: Dark Helmet, Plate Armor i Brass Legs. Resztę jego łupów weźcie dla siebie. I działajcie w moim imieniu!!! Mój nick: Czarodziejka Aldory. Tu zgłaszajcie też inne przypadki tego typu, na pewno znajdą się gracze chętni do pomocy...
Bulbinek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.