Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 12:31   #2966
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)

Stan: Niegrający
kafior ma numer GG 6276554
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omagad Pokaż post
Jak mnie wqrwia jak "polacy" traktuja tak swoj kraj i jak szanuja siebie dla mnie jestes pierdolonym zerem czowieku nie masz szacunku do niczego!!! Nastepny ktory nie zdaje sobie sprawy ile zadziecz temu krajowi i ludziom ktozy umozliwili mu egzystencje bo moze wlasnie teraz za*******abys w obozie pracy pierdolony egoisto!!normlanie rece opadaja przy takich postach...
co tu jeszcze robisz i na huj piszesz po Polsku?!
W Y P I E R D A L A J ! ! !

@allira~

jak ja bylem w gimnazjum to ty na chleb mowiles "bleb"
nie odpowiedzialem bo nie mialem ochoty na dalsza konwersacje z tym panem goraca 17nastko!!
O stary, wysoki poziom masz jak na "ponad gimnazjaliste" : D
Bylo co było, nie obchodzi mnie przeszlosc Polski, zabory, wojny. Ludzie gineli bo gineli, masowe mordy, wywózki, łapanki, ghetta, dyskriminacja rasowa. Nie moje czasy, malo mnie to obchodzi. Moze i dzięki nim jestem teraz na świecie w polsce (a może byłbym w Luksemburgu haha) ale zupelnie mam to w tyle. Zyje gdzie zyje, nie zyje przeszloscia. Kurwa, mam myslec jak ty? Jak byłbym brazolem to swoje zycie mam zawdzieczac Kolumbowi i kolonistom z hiszpani ?: D
SKOŃCZ i wyjdz stad. Twoj brak argumentow na koncu ogranicza sie do słow "WY PIER DALAJ STAD KUR WA!!!!!!!!!!!!! trollu": D

ps. Pisze po polsku, aby taki gowniarz jak ty mogł zrozumiec chociaz słowo ale jak zdazylem zauwazyc gowno rozumiesz

ps2. Cos na górze wspominalem o "polskiej mentalnosci", o to wlasnie mi chodzi

ps3. Nie lubie czesci polakow, ktorzy zachowuja sie jak ty, jezyka polskiego, polskich piosenek i kurwa polskiego rzadu. Jedyne co lubie to polska kuchnia, nie ma to jak schabowy, sałatka i bigos

Ostatnio edytowany przez kafior - 05-01-2008 o 12:36.
kafior jest offline