Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 13:11   #2981
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ kiroy

ja moge Ci powiedziec szczerze, ze ja swego czasu bralem na cel polakow, ale nie dlatego, ze byli polakami, poprostu zachowywali sie jak ostatnie buraki.

i taka jest prawda, ze miejsce przecietnego polaka jest w szeregu. bo nie kazdy polak jest madry, no niestety. ty, ryba czy pika badz zielak - jak najbardziej ok. xuso, master thor, rey'albey - do szeregu. i szczerze watpie, zeby zielak mial cos zlego na mysli. poprostu przecietny polski gracz to taki dzieciuch, ktory mowi o tym jaki jest zajebisty, ćpa z ziomalami z bloku, nie umie polskiego, a co dopiero angielskiego, zachowuje sie jak ostatni burak i wrzuca ci na rodzine, a dla takich miejsca nie ma nawet w szeregu.

@ omagad

widzisz, tyle ze tutaj ogromna wiekszosc tego, co czytamy, odnosi sie do tibii, bo jest to notabene forum.tibia.pl rozumiem, ze odczuwasz silna potrzebe mowienia o przeszlosci polski i o patriotyzmie, ale skupmy sie moze na sprawach, ktore powinny na tym forum byc poruszane - tibia, sytuacja na obsidii, ktore nie maja praktycznie nic wspolnego z patriotyzmem.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.