Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 14:28   #2987
Blacov89
Guest

Domyślny

Widze, ze problem narodowosciowy wciaz jest zywy na tym forum. Wiec postanowilem wtracic swoje zdanie rowniez. Otoz skoro wielu z was ocenia szwedow czy finow na podstawie swojego doswiadczenia, bedac ciagle w polskiej gildii i modlac sie o to zeby nie pasc od nich i spamujac ciagle "pl?" pomimo uprzedniego zaprzeczenia ze osoba z ktora rozmawiacie nie jest pl. Wobec powyzszego moge smialo stwierdzic, ze poprostu nie znacie ich.

Pomimo ze nigdy nie bylem w 'legendarnym ng' moge powiedziec smialo, ze szwedzi czy finowie wcale nie sa rasistami.
Jednak musze stwierdzic, ze juz pare razy pytajac sie ich dlaczego tak wielu skandynawow jest negatywnie nastawionych do nas Polakow, uzyskalem odpowiedziec, ze poprostu nie moga sie dogadac z wiekszoscia polakow, oraz czesto wlasnie maja do czynienia z osobami ktore nie maja nic do powiedzenia oprocz "pl?pl?". Wlasnie taka postawa polakow doprawdza do tego, ze tak rzadko polak przyjazni sie ze szwedem czy finem.

Ostatnia sprawa jaka chcialem poruszyc to jest sprawa, tych wszystkich trollow axio i omg. Dajcie sobie, na wstrzymanie, skoro nic tak naprawde nei wiecie o innych, mam na mysli Axio o Ysonie i Omg o Zielaq. Pephy moze nie zachowal sie dokonca fair wobec starego ltk, a tak naprawde niechce o tym duzo mowic bo poprostu za duzo mi na ten temat nie wiadomo. A ty Axio, skoro nie znasz Ysona, i pewnie nigdy nie gadales z nim w tibia, oraz jak mozna wywnioskowac po twoich wypowiedziach, angielskiego rowniez nie znasz skoro z trudem radzisz sobie z polskim, wiec nie badz zdzwiony jak znowu zostaniesz potraktowany jak smiec przez szweda czy fina.
Naprawde zal mi was wszystkich jezeli myslicie ze szwed kumpluje sie z polakiem na zasadzie ze polak lize dupe..

Dziekuje za uwage.

Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 05-01-2008 o 14:31.