Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 18:03   #3011
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ hugo

wole byc posmiewiskiem takich ludzi jak ty, niz byc przez nich lubiany a on moglby sie ode mnie uczyc zachowywac sie jak normalny czlowiek, i co jest gorsze?

przypomne ci jak na wojnie sobs:triad czy cos takiego; rzucales do mnie tekstami w stylu "twoja stara daje dupy za talerz zupy" z mnóstwem ortów.
a, to nie ty czasem byles tym, co to liny nie mial jak na druid room ucieklismy?

@ dosia

nie pisze kto jest spoko a kto nie, pisze kto nie powinien sie z szeregu wychylac, a to jest roznica.
nigdy z nim nie gadalem, ale nie wiem o co chodzi z tekstem twoja stara? spoko. powiem ci, ze jestes totalnym kretynem, ale nie mozesz sobie o mnie pomyslec, ze jestem burakiem, bo nigdy ze mna nie gadales.
oceniam innych na takiej podstawie, ze widze co robia, jak rozmawiaja miedzy soba oraz z innymi i juz to daje mi jakis ogolny zarys. mowiac w skrocie, xuso - burak, ktory mysli ze wszystko moze, jak masz inne zdanie od niego to wrzuca ci na rodzine. rey'albey - taki typowy elo-zią, tyz wrzuca na rodzine. master thora za duzo w akcji nie widzialem, ale wiem ze wstawia sie za tym calym plebsem, wiec tyz go nie lubie !

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-01-2008 o 18:05.
Ptak~ jest offline