Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 17:17   #3018
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
@ hugo

wole byc posmiewiskiem takich ludzi jak ty, niz byc przez nich lubiany a on moglby sie ode mnie uczyc zachowywac sie jak normalny czlowiek, i co jest gorsze?

przypomne ci jak na wojnie sobs:triad czy cos takiego; rzucales do mnie tekstami w stylu "twoja stara daje dupy za talerz zupy" z mnóstwem ortów.
a, to nie ty czasem byles tym, co to liny nie mial jak na druid room ucieklismy?

@ dosia

nie pisze kto jest spoko a kto nie, pisze kto nie powinien sie z szeregu wychylac, a to jest roznica.
nigdy z nim nie gadalem, ale nie wiem o co chodzi z tekstem twoja stara? spoko. powiem ci, ze jestes totalnym kretynem, ale nie mozesz sobie o mnie pomyslec, ze jestem burakiem, bo nigdy ze mna nie gadales.
oceniam innych na takiej podstawie, ze widze co robia, jak rozmawiaja miedzy soba oraz z innymi i juz to daje mi jakis ogolny zarys. mowiac w skrocie, xuso - burak, ktory mysli ze wszystko moze, jak masz inne zdanie od niego to wrzuca ci na rodzine. rey'albey - taki typowy elo-zią, tyz wrzuca na rodzine. master thora za duzo w akcji nie widzialem, ale wiem ze wstawia sie za tym calym plebsem, wiec tyz go nie lubie !
Ptaku przegiales...bo po 1 tekscie kolesia ktory naprawde ma faze wporzadku i gdybys go znal na jego tekst bys sie usmiechnal...i wsio elo ziomem to chyba ty chcesz byc albo chcesz go z siebie zrobic jedziesz wszystkich i uwazaz iz tylko ty jestes debesciak i najlepiej sie zachowuje..<ironia>..a co do jego umiejetnosci to sie nie wypowiadaj...