Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 17:33   #34
Kensai
Użytkownik Forum

Kensai's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
Kensai ma numer GG 2882566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iks.de Pokaż post
Wojti Palek, ubiłem go z kumplem bo kozaczył do niego ;d a OOoB nie dołączy sie do żadnej wojny ;;

Edit:
kumpel mnie prosił, żebym to dodał, ten Wojti palek uhał się na black hp ;d jak go gonił 90~ ek i 80 rp i skończcie kurwa gdybać bo juz nie mogę na to patrzeć (czytając wasze wypowiedzi, mam ubaw po pachy), gdy widzę z jakim przejęciem piszecie te posty, jakbyście mieli się zesrać za przeproszeniem, tak jak i ja większość moich znajomych nie chcemy polaków(gromady newbie i noobów).

Teraz chce powiedzieć, że z Tibii robi się coraz większe gówno, nie nie, nie myślcie sobie, że przez update'y, tylko przez was, przez wasze zachowanie, podejście do ludzi, zależy wam tylko na waszym lvlu, itemach, gdzie jest to przyjacielstwo? i skończcie beczeć dla mnie to tylko gra, dla was raczej nie i nie zaprzeczajcie.

Nic dodać , nic ująć ;;;
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafix17 Pokaż post
@axe123
Nie widze nic dziwnego w nicku Wojti Palek... zreszta to nie nick mowi o tym czy jestes noob czy nie ;;
Tez bym nie widział nic dziwnego w nicku Wojti Palek jak bym miał nejm Rycerz Arth ;;;;;
W 80% przypadków ludzie z nejmami typu WOJTEK PALEK, DUUIIID OF SAPHIRA , ZDZICHU KNIGHT albo MAREK CZARODZIEJ nalezą do szlachty noobstwa ;;;;;
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafix17 Pokaż post
@razzmi
Nie widze nic zlego w jego poscie. Jak juz moznaby przyczepic sie do twojego. Jak taki fajny jestes sam cos wymysl a jak nie to nie pisz w tym temacie.
On poprostu sprowadził chłopaka na ziemie ; p Pół roku temu OooB zostało zoownowane przez bande noobcharów chociaz mieli srednio 50 lv wiecej od nich a i tak kampili pz 24/7 ;;;;
Kensai jest offline   Odpowiedz z Cytatem