Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2008, 23:35   #3053
hugo'odyn
Użytkownik Forum

hugo'odyn's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
@ hugo

wole byc posmiewiskiem takich ludzi jak ty, niz byc przez nich lubiany a on moglby sie ode mnie uczyc zachowywac sie jak normalny czlowiek, i co jest gorsze?

przypomne ci jak na wojnie sobs:triad czy cos takiego; rzucales do mnie tekstami w stylu "twoja stara daje dupy za talerz zupy" z mnóstwem ortów.
a, to nie ty czasem byles tym, co to liny nie mial jak na druid room ucieklismy?

@ dosia

nie pisze kto jest spoko a kto nie, pisze kto nie powinien sie z szeregu wychylac, a to jest roznica.
nigdy z nim nie gadalem, ale nie wiem o co chodzi z tekstem twoja stara? spoko. powiem ci, ze jestes totalnym kretynem, ale nie mozesz sobie o mnie pomyslec, ze jestem burakiem, bo nigdy ze mna nie gadales.
oceniam innych na takiej podstawie, ze widze co robia, jak rozmawiaja miedzy soba oraz z innymi i juz to daje mi jakis ogolny zarys. mowiac w skrocie, xuso - burak, ktory mysli ze wszystko moze, jak masz inne zdanie od niego to wrzuca ci na rodzine. rey'albey - taki typowy elo-zią, tyz wrzuca na rodzine. master thora za duzo w akcji nie widzialem, ale wiem ze wstawia sie za tym calym plebsem, wiec tyz go nie lubie !
A to jest piekne,piekna historia bogus szkoda ze nie o mnie chyba mnie z kims mylisz za stary jestem na takie pierdy ,szkoda slow fajne baje piszesz zmien name na forum na ezop hauhauahua.na drogi raz jak o kims piszesz to sie upewnij ze to ta osoba.a czasem lagow zas niemasz bo wojna jest hmmm............,ach moze zas wbijesz do saint jak juz bedzie pozamiatane jak ostatnio, a potem byl placz ja chce byc free zal.
hugo'odyn jest offline