@up,
Wiesz, chcemy odwzorować funkcjonowanie państwa współczesnego. Na razie robimy rząd, a obywatele z czasem sami przyjdą z małą pomocą reklamy ;p A co do samego zarządzania, to rząd nie będzie się nudził. Mam w planach powołanie grupy osób zajmujących się zdarzeniami losowymi. Będą oni takimi "mistrzami gry" i prowokowali różne wydarzenia oraz dawali wyzwanie ministrom jeśli chodzi o uporanie się z konkretnymi problemami. Również oni będą tworzyć efekty decyzji/pracy ministrów jeśli chodzi o rozwiązanie jakiegoś problemu.
Ale wracając do naszego Państwa.
Wczoraj oddałem Sejm w ręce Thora, od teraz wszystko co jest z nim związane, załatwia nie kto inny niż Thor. Skontaktować się z nim można jedynie przez służbowy e-mail, prosimy nie zawracać mu głowy na PW albo na gg. Adres skrzynki:
[email protected]
Informuję ponadto, że do poniedziałku wszystkie wnioski o wpisanie jakiegoś punktu do porządku obrad przyjmuję jeszcze ja. Potem Thor, jako nowo wybrany Marszałek Sejmu. Mój służbowy mail:
[email protected]
Pod tym też adresem piszecie wszystko co ma związek z Wirtualnym Państwem, a dotyczy mnie i moich obowiązków. Proszę mi nie zaśmiecać PW, bo wczoraj doszło do tego, że z 7 wiadomości dojechało do ponad 50 i parę osób nie mogło już się ze mną skontaktować. Tak, więc proszę pisać na mail podany wyżej.