Jak tak czytam to forum i wypowiedzi każdego z Was to zaczynam sie zastanawiac czy sam jestem polakiem...? Skoro uważacie że bycie Polakiem czy Szwedem ma znaczenie w tej grze, to jesteście w błędzie. Jeśli wydaje wam sie inaczej, to przystopujcie na chwile i zastanówcie sie po co wogóle gracie w tą grę? Żeby wytępić Polaków czy Szwedów? Albo wbić level i porobić troche PA? A może gracie żeby zaspokoić własne ambicje i chociaż częsciowo poczuć sie lepszym od drugiego?
Pytanie jest proste,ale czy kiedykolwiek sie nad nim zastanawialiście? Pewnie, część osób pomyśli "co za po**b, znowu pie**oli głupoty i myśli że jest fajny", dlatego odrazu mówie ze ja gram tylko po to aby przeżyć coś ciekawego razem z kolegami, aby poznać kogoś nowego, móc pogadać, podszkolić swój angielski, chociaż po części spotkać kogoś z zagranicy. I nie jest to wcale taki gadanie żeby se komuś przypodobać, bo wierzcie mi, że spotkałem osoby których wcześniej nie znałem a teraz mogę im śmiało powierzyć swój najcenniejszy dobytek, bo wiem że nic mu sie nie stanie. Mogę otwarcie powiedzieć że gram dla przyjaźni i wcale nie chce powiedzieć że tylko ona się liczy, ale myślę ze jest wazniejsza niz wojna narodowościowa w ktorej jedni wyzywaja innych za to ze urodzili sie w np.Szwecji.
Przyznam jednak, że trochę boli mnie serce gdy widze jak wy "wielcy patrioci" tak sie szanujecie i posuwacie sie do tego aby obrażać nawet waszych rodziców bez których nie mielibyscie nawet internetu...
|