Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2008, 20:19   #30
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Koledzy w liceum maja w klasie kolezanki, przyjaciolki,a ja co ? ani 1 dziewczyny w klasie zatem jaka bedzie moja przyszlosc niebed emial zony?Przeciez na studiach budowlanych niema dziewczyn ;/
Bardzo mi z tym zle czuje sie samotny i, ze stracilem cale zycie dokonalem zlego wyboru szkoly!!
Oto najglupszy argument przeciwko budowlance jaki kiedykolwiek w zyciu slyszalem!

Ty naprawde jestes az tak naiwny i myslisz ze jakbys poszedl do liceum to bys mial czas sie z dziewczyna spotykać? Czlowieku, liceum to jest nauka, nauka i jeszcze raz nauka, siedzisz prawie caly dzien i sie uczysz, jesli chcesz spokojnie zdac bez poprawek... Jesli tak bardzo zalezy ci na tej minucie gadki z dziewczyna (od 5 minut przerwy odejmij sobie czas ktory nauczyciele przeznaczaja na dokonczenie lekcji i czas na dojscie do innej sali to wlasnie tyle wyjdzie) to prosze bardzo przenos sie a potem narzekaj ze musisz klase powtarzac

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 06-01-2008 o 20:23.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem