Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2008, 23:50   #231
ettan
Użytkownik forum

ettan's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2008

Domyślny

@ripper
Oj chlopie widze ze z kijem lepiej do ciebie nie podchodzic .

Ten tekst mnie rozwalil na lopatki:
"Nie pierdolić się gdziekolwiek, kiedykolwiek i z kimkolwiek. Seks powinien być dla ludzi świadomych tego, co robią. Jeśli nie wie, co to prezerwatywa, to JEJ problem i JEJ wina, a nie jej dziecka i to ONA powinna ponieść konsekwencje, choćby w postaci urodzenia i wychowania potomka."

Haha, a gdzie jej chlopak wtedy byl? Moze za mlody jestes i nie wiesz, ale do seksu potrzebne sa 2 osoby. "Jej winna" co to wogole za przeproszeniem k***a jest? Ona ponosi 50% odpowiedzialnosci za ciaze, tyle samo co posiadacz plemnikow. No ale jak, wkoncu to jest jej winna, to ona ma przez nastepne 9 miesiecy zjechac sobie zycie, bo chlopakowi co grozi? Gowno. Nogi za pas, alimenty kiedys zaplaci moze.
Wkoncu kiedy chlopak pierdoli sie (uzyje twojego jezyka) sie gdziekolwiek i z kim kolwiek to nic strasznego, przeciez w ciaze nie zajdzie a przy okazji niezly z niego playboy musi byc, a dziewczyna to pewnie szmata.
I przestan mi pieprzyc o "winnie", ksiedzem chcesz zostac czy cos? Boli cie ze inni to robia a ty nie mozesz i ich kara musi czekac ?

Dziwi mnie tylko ze taki wielki obronca zycia jak ty gardzi zyciem innych ludzi . Ba, urodzic dziecko i wyslac do domu dziecka, problem rozwiazany. Dla dziecka dla rodzicow. Nie wiem czy ty to kiedykowliwek zrozumiesz, ale w sytuacji kiedy kobieta domaga se aborcji, zmusza ja do tego prawdopodobnie jej sytuacja zyciowa bo wytlumacz mi dlaczego polki jezdza do krajow zachodznich by przeprowadzac aborcje tam za grube pieniadze? Przeciez nie dla sportu.
Kobieta ta juz swoje przezyla, jest w pelni rozwinieta,i dlaczego ona nie ma prawa decydowac o swoim wlasnym ciele, nie ma prawa wyboru? Dajesz wieksze prawo jakiej cytoplazmie komorek ktora nie posiada nawet wyksztalconych organow? Gdzie tu logika? Tak tak, jej winna zaraz powiesz, latwo ci mowic kiedy sam nie bedziesz musial tego nosic w sobie przez 9 miesiecy.
Martwisz ´sie tak o zycie ludzkie? Idz i je ratuj a nie siedzisz na blogu i siejesz fundamentalistyczne poglady. Aborcja bedzie predzej czy pozniej zalegalizowana w Polsce i miljony kobiet odetchna z ulga. Ty tego nie zrozumiesz, i wcale mnie to nie zdziwi.
ettan jest offline   Odpowiedz z Cytatem