"WY DEBILE!!! POSWINII WAS ZAMNKNC W PSYHIATRYKÓ"
A tak poważnie: da sie zlurowac GSa pod samo DC...
jest tak od zawsze i zawsze tak będzie. Nic sie nie zmieniło po updatach itp.... Wiuem bo gram już z rok... raz widze ciało gsa, innym razem słysze z wiarygodnych źródeł ze go tam widziano... pólł roku temu na nim mój kumpelk padł.... a ostatnio ide se knightem skile 78 76 spokojnie wybijam wildy zabiłem huntery ide i na końcu rzeczki patrze-GS szybko uciekam na zachód a tu gs przyspiesza i dogania 40 knighta na bohach..... leje go jeszcze sie hunter zrespawnowany przyczepił waste potionów uh itp.. ale wkocu

gs padł

było w nim 70 gp

ide dalej leży ded 52 lvla (miał 54 lvl prze dedem) zabił go gs w dedziew były crown legsy backpacki maanfluidów (nawet nei zdążył ich użyć, dobrze ze ja mialem LIFE RINGa gdy walczyłem z gs) i jeszxccze inne takie smieci.. brass armory (wracał sie z DC). Reasumując nei chodzcie na dc, chyba że macie 40 lvl + skile 75/75+ 2 bpo mana potion 1 bp health potion 1 bp uh 1 roh, no istalo nerwy.... Ale szczeże mówiac radze wam chodzić na dc od 50 lvla bo ja tego GS zlałem jak on miałred hp.. .a co by było gdyby on był całkowicie zdorwy? Po prostu ten gs przy dc zasytępuje bramke lvlową (50 lvl +), i ja już nie chodze na dc by nie paśc i tak miałem szczescie że wczesniej sie na gsa nie wpakowałem choć częstwo widywałem dedy ludzi i gs-ów