@ piotrek26111
huh, own ; p Musiałeś mieć naprawdę bardzo ciekawe liceum ; )
@ spider-bialystok
Ja nie kwestionuje tego jak kto się uczy, sam praktycznie tego nie robię, ale bez przesady; korki aby poprawiać zagrożenia na koniec roku? Wiesz co, tak ogólnie to ode mnie serdeczne pozdro ; ll
_____
A i tak wszyscy się rozkminiają na temat lasek w szkole, na przerwach etc. Nie wiem, moim skromnym zdaniem laski w szkole = spisywanie lekcji, materiałów etc + ściągi ; P
i tu racja, lasek w technikach nie ma. Ale zapewniam jakiś mózg się znajdzie i będzie pełnił rolę wyżej wymienionych ; ))
@ Bysiu
Ah, miałem na myśli oczywiście technikum budowlane. Nie zdarza się zbyt często, aby było tam wiele dziewczyn. Owszem, jedna, dwie mogą się trafić w klasie - jeżeli da się pogadać, to dałby Bóg.
Szczerze, nie znam się na technikach o profilu ekonomicznym (może odrobina szczęścia? ^^,). Tak samo jak np hmm, tech. fryzjerskie, tam role sie odwracają, pełno ślicznych, młodych fryzjerek i kilku facetów. W tech. o innych profilach napewno podział jest jeszcze różnorodniejszy.
Pozdro : )
Dr. Snopeczek i Dr. Gonzo polecają tanią wódkę - otwiera punkty widzenia, i stwarza nowe drogi w życiu. 
|
Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 07-01-2008 o 23:10.
Powód: elo
|