Cytuj:
Haha, a gdzie jej chlopak wtedy byl? Moze za mlody jestes i nie wiesz, ale do seksu potrzebne sa 2 osoby. "Jej winna" co to wogole za przeproszeniem k***a jest? Ona ponosi 50% odpowiedzialnosci za ciaze, tyle samo co posiadacz plemnikow.
|
Pisałem o tym, czego ma nie robić dziewczyna, przytoczona przez kogoś innego. Czytaj ze zrozumieniem.
Cytuj:
Boli cie ze inni to robia a ty nie mozesz i ich kara musi czekac ?
|
Tak, strasznie. Postanowiłem żyć w celibacie, bo boję się seksu jak ognia, który zresztą najchętniej zrzuciłbym na tych lubieżnych grzeszników.
Get a life, kid.
Cytuj:
Martwisz ´sie tak o zycie ludzkie? Idz i je ratuj a nie siedzisz na blogu i siejesz fundamentalistyczne poglady. Aborcja bedzie predzej czy pozniej zalegalizowana w Polsce i miljony kobiet odetchna z ulga. Ty tego nie zrozumiesz, i wcale mnie to nie zdziwi.
|
Ja to zrozumiem.
Ba, nawet uważam, że kobieta powinna mieć możliwość takiego wyboru.
Po prostu go nie popieram i nie poprę.
Cytuj:
Sytuacja w ktorej kobieta wie, ze nie bedzie w stanie zapewnic sobie a w kolejnosci dziecku godziwego zycia. Nie kazdy ma rodzine ktora na wyciagniecie reki zaopiekuje sie nia i jej dzieckiem. Kiepska sytuacja finansowa, zbyt mlody wiek, nieciekawa perspektywa na przyszlosc (np brak pracy), maz alkoholik, niemala gromadka dzieci ktore ciezko juz teraz utrzymac, jest zapewne wiele wiele innych.
|
Żadna kobieta nie ma obowiązku chcieć dziecka, które w sobie nosi. Tylko czemu ma je ZABIJAĆ?