Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2008, 20:14   #247
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Haha, a gdzie jej chlopak wtedy byl? Moze za mlody jestes i nie wiesz, ale do seksu potrzebne sa 2 osoby. "Jej winna" co to wogole za przeproszeniem k***a jest? Ona ponosi 50% odpowiedzialnosci za ciaze, tyle samo co posiadacz plemnikow.
Pisałem o tym, czego ma nie robić dziewczyna, przytoczona przez kogoś innego. Czytaj ze zrozumieniem.
Cytuj:
Boli cie ze inni to robia a ty nie mozesz i ich kara musi czekac ?
Tak, strasznie. Postanowiłem żyć w celibacie, bo boję się seksu jak ognia, który zresztą najchętniej zrzuciłbym na tych lubieżnych grzeszników.
Get a life, kid.
Cytuj:
Martwisz ´sie tak o zycie ludzkie? Idz i je ratuj a nie siedzisz na blogu i siejesz fundamentalistyczne poglady. Aborcja bedzie predzej czy pozniej zalegalizowana w Polsce i miljony kobiet odetchna z ulga. Ty tego nie zrozumiesz, i wcale mnie to nie zdziwi.
Ja to zrozumiem.
Ba, nawet uważam, że kobieta powinna mieć możliwość takiego wyboru.
Po prostu go nie popieram i nie poprę.
Cytuj:
Sytuacja w ktorej kobieta wie, ze nie bedzie w stanie zapewnic sobie a w kolejnosci dziecku godziwego zycia. Nie kazdy ma rodzine ktora na wyciagniecie reki zaopiekuje sie nia i jej dzieckiem. Kiepska sytuacja finansowa, zbyt mlody wiek, nieciekawa perspektywa na przyszlosc (np brak pracy), maz alkoholik, niemala gromadka dzieci ktore ciezko juz teraz utrzymac, jest zapewne wiele wiele innych.
Żadna kobieta nie ma obowiązku chcieć dziecka, które w sobie nosi. Tylko czemu ma je ZABIJAĆ?

Ostatnio edytowany przez ripper - 07-01-2008 o 20:16.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem