TA!!!!!!!!!!!!????!!!
A ja se nomanie ide z weno do tahisu i nie ide ide sobie a tu ide nie se nie WOLW a ja uciekam przsz kazó bo to jest taki dżołk ze nie ialem wogole eqiu i nomanie ten lal po 5 mnie i nie mialem manasow a juz nie mam levela na uhy bo jestem sorkiem i mam 10 lewel nie no nie? A tak wogole to mu ucieklem w kuncu a potem patsze i se leszy REGOKUNISE KUMAR WALECZNY NIE!!!!!!!!!!!!!!1111oneoneoeeeeee i on se mial w siebie rzeczy ale capa nie mialem i mnie wolf gonil to ucieklem bo mnie by ubil to tesz bym stracil level a zem w nocy siedzial i bil twardo a matka sie darla, a geem to mowil ze ja sb, ze przecz z komuna i ze da mi bana za kapuste!!!!!!!!!!! A tam w Kumarze byla taka niebieska armorka jak sukienka niebieska i zolte spodnie i takie boty fioletowe, ale bzydkie wiec nie bralem bo wole miec lewel niz takie bzdety, a wogoe to geema spotkalem i on mial fajne niebieskie ubranie ja sie pytam z kad ma a on ze przeczytal ostatnio kziaszke telefoniczna i miala duszo bohateróf!!!!!!!!!!1111oneoneone
Oto moja historia z "Rzycia" wzięta
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia. Paktofonika [Pfk Company]
|