Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Estrie
@ up
Jest taka opcja, moja gildia tak ma (Underground Society - dlatego też jesteśmy najdłużej istniejącą gildią na danubii ;]);<, jeżeli ktokolwiek z niej chciał brać udział w wojnie, to na jej (to jest wojny)czas poprostu zmieniał gildię, a jedyną wojnę jaką my mieliśmy to z jedną postacią, Vanessa Ice ;<
|
Tak sobie pomyślałem po przeczytaniu tego posta; ile można grać w Tibie???Swoją drogą, ciekawe czy była już taka sonda? Pewnie tak. No ile mozna grać? 2 lata? 5lat? 10? ile? Twoja gildia Esterie będzie istnieć cała wieczność.
Twoją gildie poznają Twoje wnuki z pamiętników. Twoja gildia będzie super pokojową gildią ,z której na czas wojny wynoszą sie wszyscy i zostajesz tylko Ty-Babcia Esterie. Mozna zawsze do Ciebie wrócić bo pocieszysz po stracie."Mów do mnie jeszcze..." Uwielbiam Twe ciepło. Uspokuj mnie.Tak bardzo potrzebuje czułości. On mnie pobił .Do kogo mam iść Babciu by nie zakłócić prządku wszechświata? Nie chce działac na niekorzyść rodziny. Wiem , ze jestes z nas dumna kiedy skulamy sie u Twych stóp....