Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2008, 22:51   #146
Bedytka
Użytkownik Forum

Bedytka's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Candia
Domyślny

1. Rook
Moją pierwszą postacią Rooka przechodziłam z 2 miechy, głównie przez to, że zamiast expić to bawiłam się w rzeczy typu robenie chlebka, urządzanie imprez, gadanie z wszystkimi NPC. 8 lvl wbiłam tylko na ratach i trollach, bo bałam się iść gdzieś dalej, nie zrobiłam żadnego questa, na maina wyszłam jak ktoś mnie zaprowadził do Oracle, a ja nie wiedziałam co odpowiadać to pisałam byle co. I tak stałam się knightem z Venore z zabójczym eq (studded arm, wooden shield, rapier) i ogromną ilością kasy (100gp).
2. Main
Za moje jedyne 100gp kupiłam najlepszy na świecie itemek czyli... studded legi! Bo przecież w poprzednim miejscie prawie nikt go nie miał! Brat mi powiedział ze dp to takie skrzynki, to ja znalazłam parcele i do nich powrzucałam wszystko co miałam. Potem poszłam w pierwszym lepszym kierunku i znalazłam się na Dwarf Bridge. Tam był Dwarf Soldier. Ja (przypomnę: 8 lvl, zerowe skille, zabójcze eq) myślę sobie: taki mały, dam sobie radę. No i parę hitów, zjechał mnie do czerwonego życia, a ja dałam exit "żeby mnie nie zabił" dziwiąc się, czemu jescze nikt o tym nie omyślał. No i potem obudziłam się w świątyni i starciłam moje studded legsy! I przestałam grac w Tibie przez jakiś czas.

Ostatnio edytowany przez Bedytka - 07-01-2008 o 22:52.
Bedytka jest offline   Odpowiedz z Cytatem