Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 00:26   #6878
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

z toba druidka nie gadalem chyba nigdy z sola kiedys mialem go za niedojeba ale okazal sie spoko w chuj a co do tego czy 1 czy 100 lev hmm wiesz gralem pulozaurusem zle czytales wie co z tego ze wszystko zaczela sie klutnia roro vs szafa i tam moge miec cos z tym wspolnego wiec jeblem tu konto i 1 rzecza jaka zrobilem napisalem jacy tu sa ludzie ktorzy dla rl frenda zaluja 50 k ktore by sie natyralo w max 5 godzin i to nie dla rl frenda z przypadku tylko dla rl frenda ktory zainwestowal w gnoja i to bardzo duzo tam roro cos wydupcyl postem i go nieskumalem bo ktos cos komus skads za cos kiedys gdzies i pyta sie do zego bijemy to powiem tak bije to dzwon o 12 na msze a ja tu pisze prawde mowie do kola ej biore moje g legi potrzebuje kase nie mam czasu grac a koles ja nie mam zamiaru selac eq ogolnie wiekszego scierwa spotkac nie moglem ale rachunki zawsze wyrownuje jeblem2 posta po to zeby przejsc do 3 i napisac wlasnie o tym kto patrzy na lev ale cwaniaczki jak nekrons zaczeli dupcyc smuty i wybili mnie z rytmu wiec napisze to potem a to ze mnie nie znasz nie znaczy ze mnie nie bylo poprostu nie gralem dla ludzi zeby pisac im ej poblokac ci glizdy i wysylac caluski gralem dla kasy potem dla kumpli liczylem sie z tym ze strace 70 eka tylko dlatego ze ktos burzyl do frenda ktory byl zawsze za mna wiec krotko mowiac opowiem wam kilka histori moze wyciagniecie wnioski i sie zmienicie bedziecie normalni a nie tacy jak jestescie
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem