Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 01:08   #6884
wiggettt
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Domyślny yhyhy

Sorry chłopaki, że wam przeszkadzam w kłótni, muszę coś powiedzieć też od siebie, bo w końcu byłem na początku tego serva, i trochę tu pograłem[od razu mówię, że musiałem sobie aż nowe konto założyć na forum, bo nie pamiętam hasła do starego no i btw. Maciej mówi(niektórzy będą wiedzieć o kogo chodzi;])]
Niektórzy mogą powiedzieć, że nie mam głosu, bo sharowałem itd, no ale prawda jest taka: spędziłem tutaj tyle czasu, że mogę mieć coś do powiedzenia[zwłaszcza, że mówi się też o unforgiven]
Nie mam zamiaru tutaj was godzić[mówię w sumie o Roro i Orzechu[tzn. Szafie]] ale możecie sobie wyobrazić moje zdziwienie jak się ostatnio dowiedziałem, że na siebie jedziecie. Dwie osoby, których bym nigdy nie podejrzewał, że mogą się pokłócić, bo w końcu grali od początku tak jak ja[za dobrych czasów zawsze była nasza trójka] Nie wnikam kto między kogo wchodził, ale zawsze można spojrzeć na przykład mój/marasa/wigga i rora Kiedyś do gardeł sobie skakaliśmy[oj, stare dobre czasy achillesów xDD] a teraz nawet po tym jak nie gram na danerze kupe czasu, potrafimy ze sobą po przyjacielsku pogadać. Także życzę Ci Roro abyś miał tak samo z Orzechem, jeszcze pewnie będziecie z uśmiechem na twarzy wspominać czasy jak sie pekowaliście;]
Tobie OrzeszkQ życzę abyś przypomniał sobie jakim kumplem był dla Ciebie kiedyś Roro W sumie chyba nie warto się kłócić o jakieś pierdoły, rozpamiętywanie przeszłości itp. No chyba, że się chce koniecznie znaleźć powód aby kogoś ubić, to inna sprawa, ale wiem że na pewno w Twoim przypadku tak nie jest

A co do legend, bo trochę poczytałem tu o tym Prosiłbym po pierwsze, żebyście nie chodzili w moim outf z Wigga[nie ten z filmiku, bo to było jeszcze jak miałem ~25lv], bo jest to mój znak rozpoznawczy zastrzeżony dla nielicznych;] A na serio, nie powinny mieć głosu osoby te, które nie grały na danerze od początku[jak to Maras mówi mi do ucha właśnie: "co wy możecie wiedzieć o tym servie jak ja tu byłem od początku" , impulsywny jak zawsze]
Dobra kończę, życzę pokojowego rozwiązania tej całej kłótni i pozdrawiam starą danere ;][postaram się czytać co tu piszecie i prosiłbym mi tak nie jechać mocno, jak to sobie wyobrażam właśnie że będzie, mówię o tych, co mnie nie znają ;]]
wiggettt jest offline   Odpowiedz z Cytatem