Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 02:24   #6886
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

no wiedze ze jak br zaczynaja grac to kazdy br kiler typu nekrons idzie ich kilic w snach tak wiec napisze wam taka madrosc przyklad 1 Pan o imieniu Narqss kiedys tam poklucilem sie z nim i jego rl zalatwilem im hunta padli potem roro ich jebal 3 hary stracilo ze 3 zostalo nie gralo potem zaplacili i nas nienawidzili tak jak skin murzynow wrocili zaplacili grali po czym lukasz (owner pulozaura o ktorym druidka nic nie wie i jest mi przykro z tego powodu postaram sie to naprawic) chcial isc do guild mierzyl w dzieci azbestu mowie nie tam menel to ciota idziemy do flip poszedl po czym narqsowi lizal bezustannie dupsko okolo 20 razy ja pomagalem narqsowo miedzy innymi zajalem mu hero na 1.5 h a mialem tam byc 20 min ale udowadnialem ze dla frendow sie poswiecam (kiedys) duzo bylo akcji niebede pisal bo znowu jakis vODUR sie dojebie jak wyszla cala akcja z jego frajerstwem napisalem jak to wyglada kto mu pomagal wiecej itd na co narqs po jakims czasie napisal ze pulo mu pomagal i on jest za pulo to jeden z przykladow ktory pokazal ze kazdy widzi tylko levelek i obsrana gre zamiast prawdzxiwych wartosci to 1 z moich madrosci no i apropo jak komus si enie podoba co pisze niech ze dupska kolegi kał zlize i nie czyta a nie bedzie kozak pyta i co do vODURA to ja dymilem najbardziej i pomagalem wyjasnic sprawe twojego ubicia typa co poslal kase troche pozniej i padl po wyslaniiu pa w chuj w moim stylu ale niewypadalo dac komus satysfakcji bycia twardzielem postrachem danery heehe i ... zaplaciles tak przynajmniej slyszalem pm me jak ktos ma ale albo nie podoba sie to co pisze po co mam wam ryc berety publicznie i po co macie udawac twardzieli nie chce mi sie z gg potem czytac zebym olal idiote bo ma fajnego kuzyna czy tam kochanka

Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 09-01-2008 o 08:18.
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem