PO pierwsze to tylko gra a wy sie tu tak ekscytujecie i klocicie na forum ze wogule tego nie kumam ale nie wazne.
po 2 po co te cale legendy kazdy gracz ma swoje wlasne legendy wlasnych ziomkow ktorzy pomoga .
Ja osobiscie kiedy z pol roku temu zaczolem grac na danerze bo mnie rl ziomek namowil podchodzielm do tego only for fun po wbiciu 60 lvla postawilem sobie 2 cele Anihilator i Demone Helmet questy musze zrobic na 108 lvlu zrobilem teraz mam 101 lvl po par milych kickach i tak samo zadowolony odchozde od tibi jak zaczynalem i jeszce ze 300 zl w kieszeni po sprzedazy kasy btw jak ktos chce kupic 350k gg 3853450.
I legenda moze nazwac mnie nie mozna ale zawsze jak ziomek potzrebowal pomocy to pomagalem to raz jakis 75 rp zabil vodura lecialme odrazu za nim to emef potrzebowal 50k dostal ode mnie to sola need 100k dostal ode mnie to komus po deda lecialem licza sie ziomki w tibi i zabawa,
dam tu screena prawdziwego zaufania i najlepszego ziomka ktory nie jest moj rl

to dosc cenne eq jest soli i jak widac nie ojebalem go choc koncze z tibia i przez te pol roku zaledwie co tu gralem u prawdziwych ziomkow zaufanie zdazylem zbudowac .
PzdR dla prawdziwych i nie grajcie za duzo lepiej znalezc dziewczyne i spedzac z nią mile chwile

.