Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gwadi1964
Black-Jack
kim ty wogole jestes ze sie chwalisz co ty robiles a co nie . Zacznijmy od tego kogo to interesuje??
Pozdro
|
kims kto tu gral i olewal takie nienazarte kalem dzieci wojny pulozaurus kojarzysz to tym harem gralem najprosciej dla ciebie pisalem pm jak chcesz wiedziec a po to pisze zeby ludziom uswiadomic ze taki leszcz jak lukasz niezasluguje na taki lev takie eq i taki respekt ktory ma dzieki mnie i pisalem tez wczesniej ze macie monitory zamiast glow i myszke zamiast reki tak wam gra zycie przeslonila i pisze wam o frajerach typu narqss ktory mial za frenda kogos kto byl zwyklym chujem chwalacym sie jaki to jest dobry gracz i jak super solo gra i jak super teksty sypie a tak naprawde jest smieciem ktory dla gry to by matke zabil

podam wam wiecej przykladow ludzi ktorzy naprzyklad pisaly mi ze lukasz to pizdus i ze sa po mojej stronie a jak przyszlo co do czego to nawet postem jebnac nieumieli

a co do narqsa jak mu jechalem o lukaszu zaczal pisac cos jaki roro frajer jak sie wyjebal z akcja jakas i ze zal pisac nawet na 2 dzien roro wpadl do flipow i zmiana olsnienie narqsa pokochal rora o takich syfach mowie nie ludziach a ze nie wiesz kim jestes znaczy ze zamist siema piszesz walilem kolege w dupe i nie chcialo mi sie z toba pisac proste