a ze nie wiesz o czym mowa znaczy ze cie to niedotyczy wiec nie badz jak nasz prezydent i nie staraj sie byc wszedzie

jest tez wzmianka na temat proby hucenia damu przez rora czy jak to tam to przy tym tez byl moj udzial

mianowicie lukaszek owner pulozaura napisal mi ze nie mam honoru bo wzialem z hara g leg i mms wpakowalem w hara 600 k ponad i to rok temu kiedy to mialo wieksza wartosc + jak selalem swojego old hara szyne 1/3 rl hajsu dalem lukaszowi za nic w rl sie z nim spotkalem 3 razy ugoscilem typa stawialem mu all i ja nie mam honoru bo prosilem si ekola o 50 k a on mnie olal powiedzial zebym se nazbieral mial pomoc bic lev nie pomogl w zwiazku z czym pokazalem mu kto nie ma honoru napisalem zeby zjechal sobie 10 lev w dol tyle przez rok wbilem na 10000 % jak nie to zaczne sie ujebywac jego i jego frendow po czym lukasz olal all nawet nie ostrzegl kumpli ze moga miec problem poprostu gral sobie dalej i olewal all przez telefon tylko jak mu jechalem to prawie plakal ale poza tym 0 reakcji foty rora tez ja pokazalem all napisalem to lukaszowi ze zjebe life jemu i jego frendom czlowiek honorwy a za takiego on sie uwazal dla frnedow by te 10 lev zjechal on ma gre i reszte w dupie jego sprawa

jeszcze chwile moze sie tym nacieszyc