Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 16:28   #22
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenny_Valentino Pokaż post
lol nie wiem kto tam pisal ze z ave 202 na 84 skilu... to ty chyba stary masz 45 lvl...

bo kumpel (78EK) z 79 swordem (wiem ze rox ma xD) w hydre walil po 350 best... w dragi rowniez... fakt ze czesto siadaja male ale nie mowcie ze z 80+skills po 200 max walicie...

1.
45 lvl to ma twoj kumpel.
2
jestem za zeby ulepszyc zolwie zeby nie byly mocne pojedynczo tylko w grupie aby boty nie mogly sie obtoczyc tymi zolwiami i kazdego po kolei wycinac. z zolwi zrobil sie azyl dla botterow (hail ytr hail de cloud family hail savaare hail zofear) Np zwiekszyc zadawane obrazenia. I tak
te obrazenia sa smieszne a jak ktos manewruje to ma 2 klate a nie 6. TO by odstrazylo botterow a nie zwiekszenie 2x defa co i tak botom nie przeszkadza.
3
Nastepna rzecz ktora pomogla botowac bylo ostatnie zmiany jak zniszczenie potow.
4
z tibi robia sie zawody kto dluzej zostawi kompa i komu tibia auto czy ng wbije wiecej exp.
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline